5 signalen dat je gedumpt bent

Het kan een ieder overkomen dat zijn partner uitgekeken is op hem of haar. Je kan de 5 signalen dat je gedumpt wordt herkennen.

Je partner is opvallend veel met zijn of haar telefoon bezig. Vaak gaan mensen stiekem vreemd via hun telefoon door anoniem met elkaar te communiceren zonder dat de partner dit in de gaten heeft. Dit kan een signaal zijn dat je gedumpt wordt. Steeds minder aandacht krijg je van je partner. Je weet dat je relatie bijna ten stukken is gelopen.

Je partner wil niet meer met je samen slapen. Dit heeft vaak te maken met het feit dat de partner geen zin heeft meer in intimiteit en / of seks. Frustratie kan ook een probleem zijn van oplopende ruzies. Wanneer je partner apart wilt gaan slapen kan dat een teken zijn dat je gedumpt wordt.

Ruzie opzoeken! Het is een veelvoorkomend iets wanneer iemand je gaat dumpen. Wanneer je partner de ruzie opzoekt betekent dat er eigenlijk een reden wordt gezocht om de relatie te stoppen. Het is iets wat mensen automatisch doen wanneer ze een relatie willen stoppen.

Je partner heeft ineens een heel ander uiterlijk. Dit betekent vaak dat hij of zij indruk wil maken op iemand anders.

Je partner komt later thuis en / of is minder thuis. Je partner heeft waarschijnlijk iemand anders gevonden en spendeert daar zijn of haar tijd. Hij of zij heeft minder aandacht voor jou. Dit omdat degene al in een andere relatie zit verwikkeld. Natuurlijk kan dit heel erg frustrerend zijn. Niemand vind het leuk om gedumpt te worden en zijn partner kwijt te raken.

Add Comment