5 signalen dat je partner vreemd gaat

Als je man vreemd gaat zul je hij niet snel met lippenstift op zijn wangen of met een overheersend parfum van een andere vrouw thuiskomen. Er zijn andere signalen die moeten aanduiden dat je partner, in dit specifieke geval jouw man, vreemd gaat. Hoewel de signalen heel divers kunnen zijn, sommen wij er hieronder vijf op die tot de belangrijkste in een hele reeks behoren.

Plotselinge veranderingen in zijn verschijning.
Als je man zich plots begint te transformeren in een ander mens, kan het meer zijn dan een mid-life crisis. Een man die zijn kledingstijl en uiterlijk drastisch verandert kan onbewust het signaal geven dat hij een affaire heeft.
Zijn houding ten opzichte van jou verandert dramatisch.
Veranderingen in zijn stemming kan wijzen op meer dan alleen stressvolle tijden op het werk. Mannen worden vaak onrustig en prikkelbaar wanneer ze op twee plaatsen tegelijk horen te zijn. Als de andere vrouw meer tijd van hem eist, zal hij misschien een ruzie uitlokken om zo het huis te ontvluchten om op tijd bij zijn minnares te zijn.
Hij wordt afstandelijk.
Emotionele afstand is een heel belangrijk signaal van ontrouw, want het is moeilijk om emoties te delen met twee mensen tegelijk terwijl je van iemand het vertrouwen geschonden hebt. Als jouw echtgenoot vermijdt om alleen te zijn met jou en de gesprekken worden alleen maar oppervlakkig dan groeit hij waarschijnlijk dichter naar iemand anders toe.
Schuldgevoel
Schuldbewust gedrag is ook een belangrijk kenmerk van iemand die iets te verbergen heeft. Wanneer hij je plots cadeaus en complimenten begint te geven zonder enige aanleiding wil dit niet altijd zeggen dat er iets aan de hand is. Maar meestal is het een teken dat hij zich schuldig voelt en ongewoon aanhankelijk of attent wordt als een manier om zijn zaak te maskeren of zijn schuldgevoel te verlichten.
Geheimzinnig gedrag
Het is niet alleen schuldig gedrag waar jij je zorgen moet over maken. Gedragingen die geheimzinnig, ongewoon of onverklaarbaar zijn en op onverklaarbare wijze plots zijn veranderd betekenen dat hij iets verbergt.

Add Comment