eigenschappen die mannen aantrekkelijk vinden aan een vrouw

Elke man heeft zijn eigen persoonlijke voorkeur wat betreft vrouwen. Maar mannen in het algemeen zijn het allemaal eens over een paar cruciale eigenschappen die ze graag zien bij een vrouw. Hieronder worden deze eigenschappen opgenoemd.

1. Vrouwelijk zijn

Mannen hechten veel waarde aan het uiterlijk van een vrouw. Ze zien liever een vrouw die er vrouwelijk uitziet dan een vrouw die er mannelijk uitziet. Je kan hierbij denken aan lang en verzorgd haar, vrouwelijke kleding zoals jurken, make-up en nog veel meer wat onder ??vrouwelijk?? valt. Niet alleen het uiterlijk moet vrouwelijk zijn, ook haar gedrag moet hierop aansluiten. Dus dat betekent zacht, zorgzaam en gevoelig. Het feit dat mannen een voorkeur hebben voor het vrouwelijke is omdat het in hun genen zit .

2.Een mooie glimlach

Door te glimlachen kan je heel makkelijk en snel iemand overtuigen dat je een leuk en aardig persoon bent. Hetzelfde geldt bij mannen. Mannen vinden vrouwen met een mooie glimlach erg aantrekkelijk.

3.Intelligentie

Intelligente mensen worden vaak aantrekkelijk gevonden. Vrouwen die intelligent zijn trekken al snel de aandacht van mannen. Hoe intelligent je bent ligt vooral aan je genen. Toch zijn er een aantal dingen die je kan doen om je IQ te verhogen. Boeken lezen, iets nieuws leren, jezelf informeren, nieuwsgierig en leergierig zijn. Door deze dingen op een dagelijkse basis te doen kan je al snel je IQ verhogen.

4.Zorgzaamheid

Een zorgzame vrouw wordt vaak gekozen door een man om samen een leventje op te bouwen met een gezinnetje. Dit is al sinds het begin van de mensheid zo en dit zit nog steeds in onze genen genesteld. Als een man samen met zijn vrouw kinderen heeft moet er natuurlijk ook voor deze kinderen gezorgd worden. Om die reden moet ze zorgzaam zijn. De man waardeert het ook dat een vrouw zorgzaam naar hem toe is.

Add Comment