Ik heb het vermoeden dat mijn man vreemd gaat in Zwolle

Ik heb het vermoeden dat mijn man vreemd gaat in Zwolle

Mijn beste vriendin en ik kunnen goed met elkaar praten. Wij zijn beide getrouwd. Ik zelf ben al 8 jaren getrouwd.

Ik heb recentelijk het vermoeden dat mijn man vreemd gaat, maar hij verzorgd me erg goed en geeft me alles wat ik wil. Ik wil niet te veel spioneren, want anders kom ik achter de waarheid en ben ik zo alles kwijt.  Ik wil ook niet denken aan de pijn die ik zal moeten verdragen, want ik hou heel erg veel van hem. Ik denk zo dat zolang hij mij goed verzorgd, ik geen problemen zal zoeken. Mijn beste vriendin zegt dat ik hem moet laten. Ze vind dat ik mezelf verlaag door mijn kop in het zand te steken, want bijna een ieder in de buurt weet het of heeft een dergelijke vermoeden. Ik vind hem dan wel niet zo slim om het zo opvallend te doen, dat zelfs de hele buurt het kan weten.

De economie is ook niet zo best in Nederland en als ik hem laat gaan, wie zal mij dan in deze moeilijke situatie verzorgen? Liever pik ik het en doe ik alsof mijn neus bloed, in plaats van dat ik ga spioneren in zijn zaken en dan sta ik morgen op straat. Liever weet ik niets en zo behoud ik ook mijn respect. Mijn man doet het achter mijn rug en ik weet er niets van. Tenminste krijg ik nog steeds zijn aandacht en waardering en natuurlijk alles wat ik wil, qua materiële zaken. Ik voel mij nog steeds een respectvolle vrouw.

Ik laat mijn man zijn ding doen. Zolang hij mij heel goed blijft verzorgen heb ik er geen probleem mee…. denk ik. Wij slapen bijna niet meer met elkaar, maar hij verzorgt me heel goed. Mijn vriendin zou het niet accepteren, maar wanneer het bij haar voor de deur komt zal ik zien hoe zij zal reageren.

Ik wil die vrouw of man niet kennen, zien of weten wie het is, want dan zou mijn hart breken. Dus liever weet ik het niet en krijg ik mijn geld op tijd en zit ik in een mooi groot huis. Hij gaat weg, maar komt weer naar huis om in ons bed te slapen en wat hij op straat doet wil ik dan niet weten.

Mijn vriendin is het absoluut niet met mij eens. Ze vindt dat ik mijzelf verlaag voor een man met geld. Ik kijk vooruit, naar de toekomst. Ik weet dat hij mij niet zal laten gaan, want het bestaat niet dat die andere vrouw beter is dan mij. Al gaat hij vreemd, maar een betere vrouw voor in het huis zal hij nergens in geheel Zwolle of andere steden kunnen vinden. Dat garandeer ik 100%. Ik wil wel niet mijn vriendin kwijtraken. Heeft er iemand tips voor mij hoe ik haar kan overhalen om mij gewoon te steunen in datgene wat ik wens. Ik weet dat ik niet verkeerd ben.

Add Comment