Kun je verliefd worden op een veel oudere vrouw?

kun-je-verliefd-worden-op-een-veel-oudere-vrouwfullimage_2

Kun je verliefd worden op een veel oudere vrouw?  

s liefde gebonden aan een leeftijdsgrens of heeft liefde juist niets te maken met de leeftijd? Vaak worden we geconfronteerd met uiteenlopende relaties die van elke hoek niet normaal lijken, maar is het werkelijk niet normaal? Ik denk dat niemand hier echt een antwoord op kan geven, maar we kunnen wel enkele oorzaken op een rijtje zetten waarom er extreme gevallen zijn. Als een man een relatie heeft met een jongere vrouw is het niet zo ingrijpend als wanneer een oudere vrouw een relatie heeft met een jongere man. Gros van jullie zal het met me eens zijn dat een oudere man die op jonge kinderen valt niet helemaal goed bij zijn zinnen is. Liefde heeft ook bij wet grenzen! Maar als we kijken naar relaties waarvan beide partners de wettelijke leeftijdsgrens bereikt hebben, komt het wel vaak voor dat de leeftijden van partners enorm van elkaar verschillen. Als een 25 jarige jonge man een relatie heeft met een 45 jarige vrouw, zal je er zeker vreemd van op kijken hé?!

 

vallen-op-oudere-vrouwen-of-jongere-mannen-kan-een-bewuste-keus-zijn

Vallen op oudere vrouwen of jongere mannen kan een bewuste keus zijn!

Sommige jonge mannen vallen bewust op oudere vrouwen. Zo zijn er ook oudere vrouwen die liever een veel jongere man willen. Dit kan een bewuste keus zijn die men maakt, want verliefd raken op een vrouw die je eigen moeder of je eigen zoon zou kunnen zijn geeft een vreemd en eng gevoel, maar voor anderen is het de normaalste zaak ter wereld. Het is alleen nog een taboe.

Vrouwen die in de veertig zijn en het liefst op jonge mannen vallen die ver beneden hun eigen leeftijd zijn, worden ook wel cougars genoemd. Dit soort type vrouwen hebben heel veel voldoening met zo een toyboy die alles voor ze doet in bed en die er fysiek beter aan toe zijn. Dit soort type vrouwen zijn zelfs instaat om de beste vriend van hun zoon of de partner van hun dochter te verleiden. Deze jonge mannen worden door de cougars met alle graagte verwend en welke jonge man wil nou niet verwend worden? Wil je graag verwend worden door een veel oudere vrouw die je moeder kon zijn of laat je zo een kans in naam van de te grote leeftijdsverschillen toch maar gaan? Er zijn genoeg jonge heren die bij voorkeur op veel oudere vrouwen vallen. Als een jonge man van 25 jaar de keus zou maken om een relatie met een veel oudere vrouw, die in de veertig is aan te gaan, zou het in eerste instantie heel erg onlogisch klinken. Er zijn toch mannen die deze bewuste keus maken. Enkele redenen die dit soort type mannen vaak opsommen zijn dat een oudere vrouw vaak veel meer levenservaring heeft. Ze is al stabiel in de maatschappij en volwassener. Oudere vrouwen hebben vaak al kinderen gebaard, terwijl jongere vrouwen nog kinderwens hebben. jongere vrouwen zijn vaak erg onstabiel en te emotioneel in een relatie. Sommige jonge mannen zoeken naar rust en dat vinden ze bij veel oudere vrouwen. Soms is een relatie met een oudere vrouw geen bewuste keus, maar door aantrekkingskracht is er meer gevoel komen bij kijken dan het alleen zien van vrouw die je moeder kon zijn. Dat is niet vreemd, omdat er genoeg oudere vrouwen zijn die er aantrekkelijk uitzien.