Misschien ben ik niet de vader in Delft

Misschien ben ik niet de vader in Delft

Mijn naam is Jackson. Ik ben nu ongeveer 4 jaar met Linda. Iedereen was tegen mijn relatie met Linda. Zij zou mij gebruiken om mijn geld of wat dan ook. Veel geld heb ik niet hoor, maar Linda en ik verschillen wel van achtergrond. Ik was altijd een player, maar door Linda ben ik rustig geworden.

Ik woonde altijd alleen maar na een paar maanden woonde ze al bij mij. Vele mensen zijn jaloers op ons, maar ondanks alle tegenslagen zijn we echt gelukkig samen.

Ik was altijd trots om mensen te laten zien dat het goed gaat met ons. Ik wilde trouwen heb ik haar ten huwelijk gevraagd afgelopen kerstfeest. Ze zei meteen ja. Ik ben iedereen gaan bellen en heb gezegd dat 2017 ons beste jaar gaat worden. De dag na kerst kwam Linda s’ ochtends bij me met een lekker ontbijtje en een positieve zwangerschaps test.

Ik was de gelukkigste man op aarde. Ik wist dat ik oud zou worden met haar. Ze begon te huilen en ik dacht van blijdschap. Ze huilde echter uit verdriet. Ze zei me dat ze al 3 maanden zwanger was en ook dat ze in de periode dat ze zwanger was een vluchtige relatie heeft gehad met haar collega.

Ik heb haar met dat eten van het bed gesmeten. Ik heb haar niet echt geslagen, ondankst dat het eerste was dat in mij opkwam. Ik ben naar beneden gegaan, en heb al haar spullen op straat gezet. Buren waren erbij, zelfs de politie. Misschien is er al een filmpje op Facebook. Het maakt mij niet uit, maar ze moest uit mijn huis.

Mijn probleem is nu dat diezelfde mensen die altijd tegen onze relatie waren mij nu zeggen dat ik haar moet vergeven. Ze vinden dat iedereen fouten maakt en dat we als mensen elkaar moeten vergeven. Hierdoor ben ik gaan twijfelen. Ik ben een man van trots. Ik heb vele vrouwen geweigerd omdat mijn hart van Linda was. Nu is ze met een collega gaan slapen en ik kan haar gewoon niet vergeven.

Mijn hart is dood. Ik kan wel huilen dat ik straks misschien een kind heb die op moet groeien zonder mij, maar ik denk niet dat ik nog met haar ga kunnen leven. Ik weet niet wat ze allemaal heeft gedaan met die collega. Nog erbij is ze bloot met hem gegaan.

Ze heeft het 3 maanden voor mij kunnen verzwijgen. Mijn zuster is de enige die achter mij staat. Ze zegt dat Linda altijd al een slet was. Ik begin dat ook te geloven, maar toch hoop ik dat het niet zo is. Linda is sinds die dag elke dag en nacht bij mij op de stoep. Ik heb 2 keer de politie gebeld, maar ik heb nu medelijden mat haar. Wat moet ik doen, want ik heb mij de afgelopen dagen wel als een vrijgezel gedragen, als je begrijpt wat ik bedoel. Het voel echter niet goed aan. Waarom zijn vrouwen toch zo en wat moet ik doen?

 

Add Comment