Suzanne en Marco hebben een blind date in Brussel

suzanne-en-marco-hebben-een-blind-date-in-brussel_fullimage

Suzanne en Marco hebben een blind date in Brussel

Het is bijna valentijn. Rond deze periode geven koppels extra aandacht aan elkaar. Vooral de jongelingen zie je op deze dag met mooie rode rozen, grote witte beertjes, cadeautjes en nog veel meer liefs. Ook het aantal diners op deze dag spreken boekdelen. Ik ben Marco, een jonge heer van 28 jaar. Ook ik heb behoefte om die speciale aandacht te geven en te krijgen op Valentine. Maar aan wie en van wie zal ik die speciale aandacht geven en krijgen, want op dit moment heb ik helaas geen vriendin. Ik heb via het internet een hele leuke dame ontmoet waarmee ik al een aantal keer via de chat gesprekken mee gehad heb. Ik heb der als heel prettig ervaren. Ik kreeg ondanks ik haar niet ken een speciaal gevoel van blijdschap. Dit gevoel komt steeds op als ik der naam op de chat zie. Ben ik verliefd?? Nee joh…..Ik ken der niet eens persoonlijk!

 

de-band-met-mijn-chat-vriendin

De band met mijn chat vriendin

Kan je ook vrienden zijn als je elkaar helemaal niet kent en nooit hebt ontmoet? Met Suzanne, mijn chat vriendin lijkt het wel zo te zijn. Het lijkt alsof we elkaar al heel lang kennen. De gesprekken worden met de dag intenser. We vertellen elkaar een beetje over ons persoonlijk leven en hoe we dit mooie leven dagelijks invullen. Ik houd van muziek zei ik haar. Ik bespeel zelf een aantal instrumenten, waaronder de gitaar, keyboard en de saxofoon. Muziek is mijn leven stuurde ik haar met een aantal lachende iconen op de chat. Ook sport is een deel van mij. Ik doe zelf aan kracht training, dus ik ben een goed uitziende jonge kerel grapte ik met der. Hier moest ze even om lachen. Toen was het haar beurt om te vertellen wat ze allemaal doet. Naast haar werk als administratieve kracht bij een groot bedrijf, is ze ook een fervente muziek liefhebber. Zelf zing ik ook en is muziek net als bij jou echt een deel van mijn leven. Waaaauuw dacht ik….zingt ze ook?!? Dat zou ik graag willen horen. Suzanne zingt vaker met R & B bandjes. Het gesprek sloten we af, omdat we beiden op pad moesten. Wat een mooi gesprek was dit. Dit is een veel belovende jonge vrouw. Waarover zullen we de volgende keer praten?

 

het-plannen-van-een-ontmoeting-met-suzanne

Het plannen van een ontmoeting met Suzanne

Die nacht kon Marco bijna niet slapen uit blijdschap van het leuk gesprek dat hij met Suzanne gevoerd heeft. Ze is ook een muziek liefhebber en ze zingt ook zei hij zachtjes. Deze dame moet ik echt ontmoeten dacht hij. Zal ik het daarover in het volgend gesprek hebben? Even de moed bij elkaar halen en der gewoon uit vragen. Wacht…wacht….Marco ben je verliefd zei ik tegen mezelf in de spiegel? Opeens hoorde hij een chat bericht binnen komen, je raad het niet! Het was Suzanne. Met een glimlacht schoof hij achter zijn bureau. Blijkbaar vond Suzanne hem ook leuk, want anders zou ze geen moeite doen om hem van tijd tot tijd uit eigen initiatief te contacten. Na ge├»nformeerd te hebben hoe het met haar gaat vroeg hij haar meteen als ze een ontmoetingsafspraakje konden plannen. Dat kon en mocht van haar wel. Wanneer was haar volgende vraag. Ik dacht gelijk aan valentijn volgend week zaterdag. Ik vroeg als ze op 14 februari a.s vrij is. Ze was beschikbaar. Ze heeft waarschijnlijk geen vriend dacht ik, want anders zou ze zeker niet beschikbaar zijn. Ze grapte nog als het een blind date is, want we kennen elkaar helemaal niet. Ik was blij met die benaming. Ja is een blind date grapte ik weer. We spraken om 7 uur ’s avonds af in een bekend restaurant in Brussel voor een diner. De dag naderde….ik maakte me klaar. Ik trok voor deze speciale dag mijn mooiste hemd aan en ik nam voor haar ook een ruiker mee. We hadden een herkenningsteken afgesproken. Op den duur zag ik een prachtige jonge dame in een mooi geklede rode jurk aanlopen. We omhelsden elkaar als vrienden die elkaar al jaren kennen. De avond verliep mooi en gezellig. Ik stelde voor om haar thuis af te zetten, maar niet alvorens ik haar had horen zingen, dus haalde ik me gitaar tevoorschijn en vroeg haar wat te zingen. Wat heeft ze een prachtige stem. In de auto ging het verhaal verder, totdat ze thuis aankwam en we afscheid van elkaar moesten nemen. We keken elkaar enkele seconden in de ogen aan zonder te praten. Ze doorbrak de stilte en begroette me met een warme omhelzing en je raad het niet ook een kus! Het was een geslaagde blind date. We maakten voor de volgende week weer een afspraak. Nu geen blind date, maar een echte date.